خانه عناوین مطالب تماس با من

کسب در آمد با تبلیغ در سایت شما http://bziran.com/AdsAffiliate.php?AdsID=6057

کسب در آمد با تبلیغ در سایت شما http://bziran.com/AdsAffiliate.php?AdsID=6057

روزانه‌ها

همه
  • گروه برنامه نویسی تحت وب و ویندوز اسدی

پیوندها

  • جام جم آنلاین

جدیدترین یادداشت‌ها

همه
  • آدرس وب سایت دانشگاه های آزاد

نویسندگان

  • mehrdad 860

بایگانی

  • بهمن 1387 1
  • دی 1387 51
  • آذر 1387 371
  • آبان 1387 1
  • مهر 1387 18
  • شهریور 1387 418

آمار : 148177 بازدید Powered by Blogsky

عناوین یادداشت‌ها

  • آموزش مقدماتی حسابداری یکشنبه 3 آذر 1387 17:10
    معمولاً مقدمه هرکاری ابتدا با تعاریف تعدادی از اصطلاحات شروع میشه در این راستا برای شروع تعریف حسابداری و حسابدار به آموزش مقدماتی حسابداری شرح زیر تقدیم میشود : حسابداری : ACCOUNTING حسابدار : ACCOUNTANT حسابدار در نظر بسیاری از مردم یک فرد کاتب است که مسوولیت حساب و کتاب دارایی و اموال حجره داران را به عهده دارد ....
  • آموزش مقدماتی حسابداری 2 یکشنبه 3 آذر 1387 17:09
    حسابداری داستان طولانی داره . ثبت حسابها به تمدنهایی نظیر چین ، یونان و مصر بر می گردد در آن زمان از حسابداری آموزش مقدماتی حسابداری 2 برای نگهداری حسابها و مدارک مربوط به مخارج و دستمزد و مصالح لازم برای ساخت بناهایی نظیر اهرام ثلاثه استفاده می شده . از آن زمان به بعد نیاز به حسابداری با رواج تجارت شدت گرفت در قرن...
  • آموزش مقدماتی حسابداری 3 یکشنبه 3 آذر 1387 17:08
    استفاده کنندگان از اطلاعات حسابداری در درس قبلی با صورتهای مالی به عنوان محصول نهایی چرخه حسابداری آشنا شدید در این درس میخوام براتون بگم چه کسایی از این محصول استفاده کرده و سود میبرن . به صورت کلی تمام کسانی که از صورتهای مالی استفاده می کنند را می توان به شکل زیر طبقه بندی نمود : 1- افراد تک تک افراد برای محاسبـه...
  • آموزش مقدماتی حسابداری 4 یکشنبه 3 آذر 1387 17:08
    برای شروع حسابداری عملی دانستن مقداری تعاریف و اصطلاحات الزامی به نظر میرسه بخاطر همین سعی کردم تعاریف ابتدایی و اولیه رو به شکل زیر براتون ارائه بدم . آموزش مقدماتی حسابداری 4 دفتر روزنامه : تمامی معاملات روزانه واحد تجاری به ترتیب تاریخ وقوع در این دفتر به شکل خاصی که بعداً خواهیم گفت ثبت میشوند . دفتر کل : معاملات...
  • مراحل راه‌اندازی دوربین فیلم برداری یکشنبه 3 آذر 1387 17:07
    ترتیب کار در همه دوربین‌ها مثل هم می‌باشد مراحل راه‌اندازی دوربین فیلم برداری 1- فشار دادن و یا حرکت دادن تکمه POWER برای روشن شدن. 2- تنظیم تکمهCAMERA برای ضبط‌وVCR برای تماشای فیلم واژه VCRمخفف سه کلمهVideo Cassette Recorder می باشد به معنای فیلم ویدئو ضبط شده - وقتی که دستگاه در حالت CAMERA قرار بگیرد آماده...
  • نحوه کار با دکمه های دوربین های فیلمبرداری یکشنبه 3 آذر 1387 17:07
    در این مقاله با نحوه کار با دکمه های دوربین های فیلمبرداری آشنا می شوید از آنجایی که کاربرد دکمه های دوربین های فیلم برداری مشابه هستند این مقاله به شما بسیار کمک خواهد کرد جدول معرفی تکمه ها و امکانات دوربین های فیلمبرداری لاتین فارسی لاتین فارسی AUDIO شنیدنی(صدا) DATE تاریخ CAMERA دوربین W (WIDE) لنز باویه باز EJECT...
  • آشنایی با انواع لنز Lens دوربین عکاسی یکشنبه 3 آذر 1387 17:06
    بطور کلی هر لنز از چندین عدسی مختلف محدب و مقعر تشکیل شده که ترکیب آنها با یکدیگر باعث ایجاد تصویری واضح بر روی سطح حساس فیلم (امولیسیون) خواهد شد. محل ایجاد تصویر را سطح کانونی وحدفاصل عدسی با محل ایجاد تصویر،فاصلة کانونی عدسی می‌گویند. برای روشنتر شدن مطلب در مورد یک عدسی معمولی که برای آتش زدن کاغذ استفاده می‌گردد...
  • سری لنزهای EF کانن یکشنبه 3 آذر 1387 17:05
    کانن در طراحی محل نصب لنزهای سری EF امکاناتی بیشتر از یک محل ساده برای نصب سریع انواع لنز روی بدنه را مد نظر داشته است. با حذف اتصالات مکانیکی و استفاده از یک اتصال الکترونیکی بین دوربین و لنز، دوربین های کانن دارای انعطاف پذیری بالاتری برای به کارگیری تکنولوژیها و سیستمهای جدید آینده گشته‌اند. این توانایی و انعطاف...
  • فیلترهای مورد استفاده برای دوربین‌های دیجیتال یکشنبه 3 آذر 1387 17:05
    دوستان زیادی در مورد فیلترهای مورد استفاده برای دوربین‌های دیجیتال پرسیده بودند. فعلا مطلب خلاصه‌ای در این مورد می‌نویسم تا بعدا سر فرصت بطور کامل در این مورد توضیح بدهم. متاسفانه به علت نا آشنایی و عدم استفاده از وسایل جانبی دوربین‌ها بخصوص فیلترها و حلقه‌های مبدل مختلف، تهیه این گونه وسایل در ایران بسیار مشکل...
  • عکاسی ماکرو یکشنبه 3 آذر 1387 17:04
    عکاسی ماکرو به نوعی عکاسی گفته می شد که در آن تصویر اشیا بزرگتر از اندازه واقعی شان، با نسبتی بزرگتر از ۱:۱ گرفته می‌شود. در عکاسی ماکروی واقعی باید فاصله بین لنز تا صفحه تصویر از فاصله لنز تا سوژه بیشتر باشد. در دوربین های فیلمی عکاسی ماکرو نیاز به مبدل های ماکرو یا حلقه های لنز ماکرو دارد. لنز های ویژه ماکرو معمولا...
  • عکاسی دیجیتال در سفر یکشنبه 3 آذر 1387 17:04
    دلایل متعددی برای به کارگیری یک دوربین عکاسی دیجیتالی وجود دارد . اولین و مهم ترین آنها ، مشاهده سریع کیفیت عکس های گرفته شده ، آگاهی از چگونگی کار و بررسی ضرورت تنظیم دستگاه ، تغییر شیوه و یا عکسبرداری مجدد است . اگر از کودکان عکس می گیرید ، نشان دادن عکس ها به آنها در LCD دوربین ، حکم یک برگ برنده را دارد که می...
  • ترفند موبایل یکشنبه 3 آذر 1387 17:02
    در صورتی که گوشی شما سونی اریکسونه و به خصوص مدل K700 و K700i است این ترفند کاملا مخصوص شماست البته با این ترفندها سرعت کار کردن با گوشی هم زیاد میشه عزیزان ابتدا به این نکته ها دقت کنید : علامت > به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت چپ علامت < به معنای حرکت دادن جوی استیک گوشی به سمت راست دسترسی به Service...
  • تعمیر موبایل یکشنبه 3 آذر 1387 17:02
    الف) تعمیر کار ماهر و ورزیده کسی است که عیب یاب خوبی باشد تعمیر موبایل . ب) عیب یاب زمانی در کار خود موفق است که تعویض کار قطعه خوبی باشد. ج) عیب یاب موفق باید، لوازم و قطعه ها مربوط به کار خود را در اختیار داشته باشد. بحث ها در مورد تلفن همراه دو پارامتر اصلی : سخت افزار و نرم افزار است. لوازم مورد استفاده سخت افزار...
  • عیب یابی موبایل یکشنبه 3 آذر 1387 16:58
    موبایل که استفاده روز به روز از بیشتر می شود یک وسیله الکترونیکی حساس است که ممکن است به راحتی آسیب ببیند اما بعضی از عیب های آن به راحتی قابل تعمیر است بدون آنکه نیاز باشد آن را به تعمیرکار موبایل بسپارید. عیب های باتری اصلی : باتری اصلی از سلول های سری تشکیل شده اند و مواد شیمیایی داخل آن ها می تواند مشکلاتی به شرح...
  • ده نکته در استفاده از تلفن همراه یکشنبه 3 آذر 1387 16:57
    چه می شد وقتی کالایی وارد کشور می شد، علاوه بر حقوق گمرکی، تهیه بروشور و راهنما به زبان فارسی برایشان الزامی می شد. چه می شد اگر هر کالا یا شیوه یی که رسم می شود، فرهنگ کاربردی آن نیز همراه آن اعلام شود. حال بخوانید ۱۰ نکته ضروری که بایستی در مکالمه با تلفن همراه به خاطر سپرد. ۱) وقتی در جلسه، بانک، تاکسی، مترو،...
  • در مورد تلفن همراه بیشتر بدانید یکشنبه 3 آذر 1387 16:57
    یک نوع کارت حافظه NOR Memory نوع قدیمی کارت های حافظه که از نظر قیمت ، از کارت های حافظه NAND گران تر هستند یک نوع کارت حافظه NAND Memory یک نوع جدید کارت حافظه که از کارت های حافظه ی NOR ارزان تر می باشد . در مورد تلفن همراه بیشتر بدانید سیستم عامل OS Operation System برنامه ی مرکزی که فعالیت های پایه ای و اساسی یک...
  • قلیه ماهی یکشنبه 3 آذر 1387 16:55
    آموزش آسان، طرز تهیه و پوخت قلیه ماهی . قلیه ماهی مواد لازم: یک کیلو( شوریده- سنگسر- هامور) ماهی پوست گرفته و پاک شده یک بوته سیر 300 گرم سبزی( گشنیز و شنبلیله) یک بسته تمرهندی یک عدد متوسط پیاز به قدر دلخواه زردچوبه و نمک یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز یک قاشق غذا خوری و یا یک فنجان آب گوجه فرنگی رب گوجه فرنگی طرز...
  • کتلت مرغ یکشنبه 3 آذر 1387 16:54
    آموزش آُسان ، طرز تهیه و پوخت کتلت مرغ. مواد لازم: یک عدد سینه مرغ متوسط 2عدد پیاز متوسط 3 عدد سیب زمینی متوسط 2 عدد تخم مرغ یک دوم قاشق چایخوری زعفران ساییده یک فنجان پودر سوخاری به مقدار دلخواه نمک و فلفل طرز تهیه: سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک و نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم می پزیم...
  • چای با گلاب یکشنبه 3 آذر 1387 16:53
    مواد لازم: چای با گلاب ▪ چای کیسه ای=۲ عدد ▪ هل=نصف قاشق غذاخوری ▪ گلاب=۱ قاشق غذاخوری ▪ شکر=۲ قاشق غذاخوری ▪ آب=۴ لیوان طرز تهیه: آب را روی آتش می گذاریم تا جوش بیاید و در حالی که آب در حل جوشیدن است شکر+چای کیسه ای را به آن اضافه می کنیم.سپس هل و گلاب را به چای اضافه نموده و بعد از ۱۵ دقیقه میل می کنیم.
  • ساندویچ مرغ با مایونز یکشنبه 3 آذر 1387 16:52
    مواد لازم: ساندویچ مرغ با مایونز ▪ سینه مرغ پخته=یک عدد ▪ پیاز خرد شده=۴/۱ لیوان ▪ آبلیمو و نمک و فلفل=به مقدار لازم ▪ گشنیز و جعفری خرد شده=نصف فنجان ▪ سس مایونز=۲ قاشق غذاخوری ▪ نان مخصوص ساندویچ=به مقدار لازم طرز تهیه: مرغ پخته شده ریش ریش و خرد کنید.سپس مرغ های خرد شده را در یک کاسه با سبزی ها و پیاز و سس مایونز و...
  • سبزی پلو یکشنبه 3 آذر 1387 16:52
    مواد لا زم (برای ۳ تا ۲ نفر) ▪ برنج ۱ کیلو سبزی پلو ▪ روغن ۴ قاشق ▪ سبزی پلو (تره –جعفری- شبت- گشنیز- کمی شنبلیله) ۵/۱ تا ۲ کیلو ▪ زعفران ساییده در صورت دلخواه طرز تهیه: برنج را خیس می کنیم سبزی را بدقت تمیز می نماییم و می شوییم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود . سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان...
  • باقلوای هندی یکشنبه 3 آذر 1387 16:51
    مواد لازم: ▪ تخم مرغ=۴ عدد باقلوای هندی ▪ روغن مایع=۲۰۰ گرم ▪ آرد=۱۵۰ گرم ▪ مغز پسته یا نارگیل یا بادام=۱ لیوان پودر شده ▪ شکر=۲۲۵ گرم ▪ پودر هل=۱ قاشق مرباخوری سرصاف ▪ بیکینگ پودر=۱ قاشق مرباخوری ▪ مغز پسته یا خلال پسته=برای تزئین مواد لازم برای شیره: ▪ شکر=۵۰۰ گرم ▪ آب=۲۵۰ گرم ▪ جوهر لیمو=۱ قاشق مرباخوری ▪ گلاب=۲/۱...
  • شکلات بستنی یکشنبه 3 آذر 1387 16:51
    مواد لازم: شکلات بستنی ▪ شکلات کوبیده شده ۳۵۰ گرم، ▪ شیر ۲۵۰ میلی لیتر، ▪ کرم بستنی ۲۵۰ میلی لیتر ▪ وانیل ۲/۱ قاشق مربا خوری ▪ زرده تخم مرغ ۴ عدد ▪ شکر طلا یی ۲۵ گرم طرز تهیه : ۲۵۰ گرم شکلات را روی حرارت ملایم ذوب می کنیم. شیر، کرم بستنی و وانیل را می جوشانیم.زرده تخم مرغ و شکر را با همزن آنقدر هم می زنیم تا کمرنگ...
  • نکاتی در مورد جواهر آلات یکشنبه 3 آذر 1387 16:50
    طلا (GOLD) بعلت آنکه فلزی بسیار نرم و چکش خـور می باشد بـاید بـا فــلزات دیگـری آمیـختـــه گـردد تــااستحکام لازم را بیابد. به غیر از طلای ۲۴ عیار مـابقی ... آلیاژطلا نامیده می گـردند. مس، نقره، نیکل و پالادیوم بــرای استحکام بیشتر و فلز روی به ایـن خـاطر بـه طـلا افــزوده میگردد تا اکسیژن هوا را جذب کــرده و از...
  • آشنایی با الماس یکشنبه 3 آذر 1387 16:49
    فرمول شیمیایی : C ▪ سیستم تبلور : کوبیک الماس ▪ ضریب انکسار : ۲/۴۲ ▪ رنگ : زردکمرنگ یا بی‌رنگ دارای تارنگهای سرخ، نارنجی، سبز، آبی و قهوه‌ای در اصل همان عنصر کربن است و در سیستم مکعبی متبلور می‌شود. دوقلویی در آن بسیار دیده می‌شود. انواع جواهری آن روشن بی‌رنگ و کمی‌ آبی رنگ است و گاهی قهوه‌ای یا زرد تا سیاه رنگ نیز...
  • آشنایی با ساز سه تار یکشنبه 3 آذر 1387 16:49
    شکل ظاهری آن مانند تار است، با این تفاوت که شکم آن یک قسمتی، گلابی شکل و کوچک تر است، سطح رویی کاسه سه تار نیز چوبی است؛ سه تار امروزی چهار سیم دارد. خرک سه تار کوتاهتر از خرک تار بوده، و دسته آن نیز از دسته تار نازکتر است، سه تار فاقد «جعبه گوشی» است و گوشی های چهارگانه آن، دو عدد در سطح جلویی انتهای دسته (سر ساز) و...
  • اپرا چیست؟ یکشنبه 3 آذر 1387 16:48
    در تاریخ اشتباهاتی رخ داده که سرنوشت ملت‌ها را تغییر داده است.اما خطاهایی هم وجود دارد که باعث کشف و اختراعات بزرگ شده است مانند اختراع پلی‌اتیلن و اختراع کاغذ خشک‌کن، کشف پنی‌سیلین و.... اپرا هم زاده یکی از آن اشتباهات تاریخی است. اپرا (Opera ) جمع کلمه لاتینی اپوس (Opus) به معنای «اثر» است و به این تغییر باید اپرا...
  • گذری بر موسیقی و سازهای ایرانی یکشنبه 3 آذر 1387 16:47
    در ایران باستان هنگام برآمدن و فرو رفتن خورشید گروهی به نواختن طبل و کوس و کرنا می پرداختند. در اوستا بخش یسناها آمده که پزشکان بیماران خود را با موسیقی ایرانی درمان می کردند. در آن دوران سه نوع موسیقی آئینی (دینی)، بزمی و رزمی مرسوم بوده است، همچنین در جشن های طبیعت و روزهای تاریخی و ملی نواها و موسیقی ایرانی ویژه ای...
  • درباره رنگ چه می دانید یکشنبه 3 آذر 1387 16:46
    رنگ ترکیبی از رنگدانه ، حلال ، چسپاننده و در برخی موارد تسریع یا کند کننده ای برای خشک شدن، بهبود دهنده بافت، درباره رنگ تثبت کننده و یا هر ماده اصلاح کننده دیگری است. قبل از آنکه رنگ بر روی بوم قرار گیرد، معمولا ابتدا آن را آغشته به نوعی زمینه (یک لایه پوششی که معمولا از جنس جسو می‌باشد) می‌کنند تا چسپندگی با رنگ را...
  • رنگهای اصلی، فرعی و ترکیبی یکشنبه 3 آذر 1387 16:46
    رنگهای اصلی در تئوری رنگ سنتی، قرمز، زرد و آبی رنگهای اصلی هستند زیرا دانه‌های رنگی تشکیل دهنده آنها از ترکیب هیچ رنگ رنگهای اصلی، فرعی و ترکیبی دیگری به وجود نیامده و تمام رنگهای دیگر از ترکیبات مختلف این سه رنگ با یکدیگر به دست می‌آیند. رنگهای فرعی سبز، نارنجی و بنفش رنگهایی هستند که از ترکیب رنگهای اصلی با یکدیگر...
  • 860
  • 1
  • ...
  • 11
  • 12
  • صفحه 13
  • 14
  • 15
  • ...
  • 29