مواظب حمله خرچنگ‌ها باشید

 
 
سرطان یعنی رشد، تکثیر و گاهی انتشار غیرطبیعی سلول‌های بدن. جسم انسان از میلیون‌ها میلیون سلول تشکیل شده است که در کنار هم، بافت‌هایی مانند ماهیچه‌ها، استخوان و پوست را می‌سازند. اغلب سلول‌های طبیعی بدن در پاسخ به تحریکاتی که از داخل و خارج بدن به آنها وارد می‌شود، رشد و تولیدمثل می‌کنند و در نهایت می‌میرند. اگر این فرآیند در مسیر تعادل و صحیح خود اتفاق بیفتد، بدن سالم می‌ماند و عملکرد طبیعی خود را حفظ می‌کند. اما مشکلات، زمانی شروع می‌شود که یک سلول طبیعی دچار جهش یا تغییر شده و به سلول سرطانی تبدیل می‌شود.

یک سلول طبیعی ممکن است بدون هیچ دلیل واضحی به یک سلول سرطانی تبدیل شود، ولی در اغلب موارد، تبدیل در اثر مواجهه مکرر با مواد سرطان‌زا مانند الکل و دخانیات صورت می‌گیرد. شکل ظاهری و نیز عملکرد سلول‌های سرطانی شده با سلول‌های طبیعی تفاوت دارد. جهش یا تغییر ایجاد شده درDNA  یا ماده ژنتیکی سلول اتفاق می‌افتد .DNAهمان مسوول کنترل شکل ظاهری و عملکرد سلول است. وقتیDNA  یک سلول تغییر می‌کند، آن سلول با سلول‌های سالم کنار خود تفاوت می‌یابد و دیگر کار سلول‌های طبیعی بدن را انجام نمی‌دهد.

این سلول تغییر یافته از سلول‌های همسایه‌اش جدا می‌شود و نمی‌داند چه زمانی رشدش باید به پایان برسد و بمیرد. به عبارت دیگر، سلول تغییر یافته از دستورها و علائم داخلی که سلول‌های دیگر در کنترل آنها هستند، پیروی نمی‌کند و به جای هماهنگی با سلول‌های دیگر خودسرانه عمل می‌کند.

هر شخص دارای سلول‌های سرطانی در بدن خود است. این سلول‌های سرطانی در آزمایش‌های استاندارد خود را نشان نمی‌دهند تا آن‌که به مقدار چند میلیارد سلول افزایش یابند. زمانی که پزشکان به اشخاص مبتلا به سرطان اعلام می‌کنند که دیگر در بدن آنها سلول سرطانی وجود ندارد، این حالت فقط بدان معناست که آزمایش‌ها دیگر قادر به ردیابی و پیدا کردن سلول‌های سرطانی نیست، زیرا آن سلول‌ها به مقدار قابل ردیابی شدن در بدن وجود ندارند.

سلول‌های سرطانی بین 6 تا 10 مرتبه در دوره زندگی یک انسان پیدا می‌شوند. زمانی که سیستم ایمنی انسان قوی باشد، سلول‌های سرطانی از بین می‌روند و از ایجاد تومور سرطانی جلوگیری می‌شود. زمانی که شخص بیماری سرطان دارد، نشانه آن این است که وی دارای کاستی‌های تغذیه‌ای شده است. این کاستی ممکن است منشأ ژنتیک، محیطی، غذا‌ها و عواملی در شیوه زندگی باشد. برای غلبه بر کاستی‌های متعدد تغذیه‌ای، تغییر در رژیم غذایی شامل اضافه کردن بعضی مخلفات غذایی، سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند. 

 

شیمی درمانی 

شیمی درمانی ضمن آن‌که باعث مسموم کردن فوری سلول‌های سرطان است که سریع رشد می‌کند، سلول‌های سالم بدن در مغز استخوان و دیواره روده‌ها و غیره را که سریع رشد می‌کند نیز از بین می‌برد و می‌تواند سبب ضایعه عضو بدن مثل کبد، کلیه‌ها، قلب، ریه‌ها و غیره شود.

پرتودرمانی، ضمن آن‌که سلول‌های سرطانی را نابود می‌کند، سلول‌های سالم را نیز می‌سوزاند، ضایع می‌کند و باعث تخریب آنها می‌شود.

درمان اولیه با شیمی درمانی و پرتودرمانی غالبا اندازه تومور را کاهش می‌دهد. با این وصف شیمی درمانی و پرتودرمانی درازمدت به نابودی بیشتر تومور منتهی نمی‌شود.

زمانی که بدن تحت تاثیر مسمومیت ناشی از شیمی درمانی و پرتودرمانی قرار می‌گیرد، سیستم ایمنی در معرض خطر و نابودی واقع می‌شود. بنابراین شخص ممکن است مقاومت خود را در برابر انواع مختلف عفونت‌ها و پیچیدگی‌های ناشی از آن از دست بدهد.

شیمی درمانی و پرتودرمانی می‌تواند باعث جهش ژنتیکی سلول‌های سرطانی شود و مقاوم و پایدار شود و نابود کردن آن مشکل خواهد شد. جراحی می‌تواند باعث گسترش سلول‌های سرطانی به دیگر نقاط بدن شود. 

تغذیه علیه سرطان 

سلول‌های سرطانی در محیط اسیدی مقاوم و پایدار می‌شوند. رژیم مبتنی بر گوشت قرمز اسیدی می‌شود و بهتر آن است که ماهی خورده شود و به جای مصرف گوشت گاو، گوشت مرغ مصرف شود. گوشت قرمز همچنین محتوی آنتی‌بیوتیک‌های دامی، هورمون‌های رشد و انگل است که تماما بخصوص برای اشخاص مبتلا به سرطان آسیب‌رسان است.

هضم پروتئین گوشت قرمز سخت است و نیاز به مقدار زیادی آنزیم گوارشی دارد. گوشت هضم نشده که در روده‌ها باقی بماند، فاسد می‌شود و مسمومیت ایجاد می‌کند.

دیواره‌های سلول سرطانی دارای پوشش پروتئین خشن است. با صرف‌نظر کردن از خوردن گوشت یا کمتر خوردن آن، آنزیم بیشتری برای حمله به دیواره‌های پروتئینی سلول سرطان آزاد می‌شود و به بدن امکان می‌دهد سلول‌های سرطانی را از بین ببرد.

رژیم غذایی با 80 درصد سبزیجات تازه و آبمیوه، دانه‌های نباتی، آجیل‌ها و مقداری میوه بدن را در محیط قلیایی قرار می‌دهد. آنزیم‌های زنده در آب سبزیجات تازه به آسانی جذب می‌شود و ظرف 15 دقیقه به سطوح سلولی می‌رسد تا سلول‌های سالم را رشد کافی دهد و تقویت کند.

برای به دست آوردن آنزیم‌های زنده به منظور ساختن سلول‌های سالم کوشش کنید آب سبزیجات تازه (بسیاری از سبزیجات از جمله جوانه لوبیا) مصرف کنید و 2 تا 3 مرتبه در روز مقداری سبزیجات خام بخورید. آنزیم‌ها در حرارت 104 درجه فارنهایت (یا 40 درجه سانتی‌گراد) از بین می‌روند.

از خوردن قهوه، چای و شکلات که دارای کافئین زیاد است پرهیز کنید. چای سبز جانشینی بهتر و دارای خواص ضدسرطان است. بهترین نوشیدنی آب است. برای جلوگیری از ورود توکسین‌های معروف (مواد سمی) و فلزات سنگین در آب‌های لوله‌کشی به بدن، مصرف آب تصفیه شده یا فیلتر شده مناسب است. از خوردن آب‌های تقطیر شده پرهیز کنید. 

روح سالم، جسم سالم 

سرطان، بیماری جسم و روح و روان است. داشتن روحیه مثبت و پیکارجو به شخص مبارزه‌کننده با سرطان کمک می‌کند که به بقای خود ادامه دهد. خشم و عدم بخشش و تندخویی بدن را در برابر محیط پرتنش و ترشرویی قرار می‌دهد. بیاموزید که روحیه‌ای توام با عشق و بخشندگی داشته باشید. بیاموزید که همواره حالت آرامش و دلی آرام داشته باشید و از زندگی لذت ببرید.

سلول‌های سرطانی در محیط حاوی اکسیژن توان ماندن ندارند. ورزش روزانه و تنفس عمیق باعث می‌شود که اکسیژن به لایه‌های سلولی برسد. اکسیژن درمانی روش دیگری برای از بین بردن سلول‌های سرطانی است. 

فرهاد طالبیان

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد