اغلب پرسش هایی در مورد HiFi Headphones به صورت های زیر مطرح است:
1-ایا هدفون به شنوایی لطمه می زند؟
2-ایا استفاده از هدفون توسط کودکان به صورت پریودهای زمانی طولانی با نگرانی توام است؟
در هنگام استفاده از هدفون بخش هایی در ساختمان ان وجود دارد که می بایست با بستن منفذ های اضافی کانال شنوایی از رسیدن صدای نا مطلوب محیطی
out external noise به گوش کاملا جلو گیری کند . در این صورت شما برای خنثی کردن اثرصدا های محیطی ناگذیر به افزایش حجم صدا از طریق ولوم نمی باشید . در صورتی که هد فون به نحوی صحیح نتواند بر روی گوشتان قرار گیرد و در ان حالت با ولوم کم نتوانید به منظور خود برسید گوش های شما در معرض یک خطر قرار دارند.
برای تجسم بهتر این مسله تصور کنید در حال راننده گی با اتوموبیل خود در یک مسیر طولانی هستید و ولوم رادیوی اتومبیل تان را طوری زیاد کرده اید که صدای زیاد خارجی را خنثی کرده و صدای رادیو به خوبی باعث رضایت شما شده است.حال اگر روز بعد در حالیکه اتومبیل شما پارک است وارد ان شوید و سویچ را در محل زدن استارت گذاشته و می چرخانید به ناگاه صدای رادیو در می اید و شوک بدی به شما می دهد!چرا در روز قبل این مقدار ولوم حتی ازار هم نمی داد ولی اینبار حتی به شنوایی شما ممکن است لطمه بزند؟پس هدفون خود را درست بر روی گوشتان بگذارید و مطمن شویدکه صدای خارجی به کانل شنوایی نمی رسد.
ایا با توجه به مطالب گفته شده پس از پوشاندن منفذ ها یا به عبارتی کیپ کردن گوش ها با هدفون می توان از هر اندازه ولوم استفاده کرد ؟یک مبدل صدا در فاصله 1 سانتی متری پرده گوش قرار دارد و در حالیکه ما اغلب با بلند گوها 3 متر فاصله می گیریم. مبدل های صدا برای ایجاد اثری معادل با بلند گوها به حجم سیگنال کمی نیاز دارد و باید دانست که استفاده از ولوم بالا حتی در زمان های کم در صدای هدفون می تواند به شنوایی ما لطماتی غیر قابل برگشت بزند.در این میان
محل خسارت پرده گوش(eardrum) درساختمان گوش است که در اثرسهل انگاری در مورد مراقبت از سطح LEVEL سیگنال ورودی به مبدل ها لطمه می ببیند. اغلب یک کم شنوایی شایع در میان موسیقی دانان معروف در اثر استفاده طولانی از هدفون با ولوم بالا در استودیوهای ضبط دیده می شود.
پس مراقب شنوایی خود باشید.