نکته ای در مورد خرید محصولات Hi-End

خیلی از محصولات به عنوان Hi-End به بازارعرضه می شوند که در عمل واقعا نمی توان برچسب Hi-End  به آنها زد این مسلله در بین خیلی از علاقه مندان سیستم های صوتی و تصویری مطرح است که آیا این محصول واقعا یک کالای کلاس A است آیا تنها ساختن یک بدنه بزرگ و گول زننده و یا طلای کردن خروجی ها نشان دهنده یک محصول آنچنانی است! من منکر این نیستم که خیلی از محصولات Hi-End واقعا در حد و اندازه گفته شده از طرف کمپانی نیستند اما نمی توانم از کمپانی های  رده صدوم هم بگذرم وقتی محصولات بی ارزشی را با اسم Hi-End  وارد بازار میکنند شاید یک حرفه ای هیچ گاه به این محصولات توجه ای نکند اما برای یک علاقه مند سیستم های صوتی وتصویری که تازه وارد این مقوله شده است ظاهر و قیمت های نسبتا ارزان این محصولات بسیار وسوسه کننده است.

مدتی است در بازار ما هم چند شرکت از این نوع محصولات صوتی و تصویری وارد کرده اند و ادعاهای زیادی هم روی کالاهاشون دارند. من اسم این کمپانی ها را نمیگم ولی این وظیفه را دارم که علاقه مندان را هشیار کنم تا گول ظاهر این محصولات را نخورند.

طراحی و ظاهر این محصولات برای یک حرفه ای کاملا نشان دهنده ماهیت اصلی آن است اما برای یک تازه کار شاید جالب باشد و هزینه ای را پرداخت کند که با یک سوم آن می توانست محصول دیگری را با همان کیفیت بخرد. من زیاد می توانم با پر حرفی و زیر سوال بردن این کمپانی ها اینجا سروصدا کنم اما چه فایده برای خواننده دارد بهتر دیدم چند تصویر از یک مدل از دی وی دی پلیر های یکی از همین کمپانی های که به نازگی در تهران فعال شده را نمایش دهم این کمپانی ادعا دارد این پلیر از محصولات Hi-End این کمپانی است .

خیلی خوب به مدار تغذیه مدار اصلی و مکانیزم Disc Tray توجه کنید و به محیط کاملا خالی این دستگاه که فقط برای بزرگ نشان دادن و کلاس بالا بودن دستگاه در این ابعاد ساخته شده است توجه کنید. مدار تغذیه تاحدی بد ساخته شده است که ما را به یاد محصولات تقلبی می اندازد. مکانیزم Disc Tray در کلاس یک پلیر 80 هزار تومانی ساخته شده است. 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد