مصرف لبنیات و سبزیجات تاثیر زیادی در رشد کامل و تامین ویتامین ها

مصرف لبنیات به ویژه شیر و سبزیجات به ویژه سبزی تازه در زنان باردار، از جهت داشتن ویتامین های مختلف از جمله B، تاثیر به سزایی در تامین رشد کامل و ویتامین های مورد نیاز بدن جنین دارد. از طرف دیگر از میان گروه پروتئین ها، گوشت سفید به ویژه ماهی نیز که باید حداقل هفته ای دوبار در تغذیه دوران باداری لحاظ شود، در تامین میزان آهن و سایر مواد معدنی مورد نیاز بدن بسیار مفید است.
قابل ذکر است که مصرف روزانه آهن نیز که نوع داروی خوراکی آن توسط پزشک تجویز می شود، علاوه بر مصرف گوشت سفید، الزامی است زیرا تنها این مکمل قادر به تامین مقدار آهن لازم بدن جنین است.
گفتنی است: اگرچه مصرف گوشت سفید نسبت به گوشت قرمز در دوران بارداری مهمتر است اما گوشت قرمز نیز از آنجا که از پروتئین و آهن بیشتری نسبت به گوشت سفید برخوردار است، قرار دادن غذاهایی که از این نوع پروتئین نیز غنی هستند، در برنامه تغذیه روزانه یا هفتگی در این دوران مفید است.
شایان ذکر است که از میان همه مواد غذایی، گروه غذایی نشاسته جات از نظر اهمیت مصرف در مرحله آخر قرار می گیرد. زیرا مصرف بیش از حد غذاهای حاوی این گروه باعث ایجاد اضافه وزن در مادر می شود و این امر از نظر افزایش احتمال چاقی نوزاد نیز مضرست.
اما در این میان این گروه نیز نباید از فهرست غذایی حذف شود زیرا نشاسته جات نیز در تامین ویتامین های مورد نیاز بدن نقش دارند. اما باید توجه شود که میزان مصرف آن متعادل باشد.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد