مصرف پیاز از بروز آب مروارید جلوگیری می‌کند

افرادی که به طور نسبی از مقادیر زیادی پیاز در رژیم غذایی روزانه خود استفاده می کنند کمتر به سرطان کبد و روده مبتلا می شوند.

دکتر بهرامی متخصص تغذیه در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا، واحد علوم پزشکی ایران، گفت: پیاز منبع غنی نوعی اکسیدان است که از بروز سرطان در افرادی که بیشتر از پیاز استفاده می کنند، جلوگیری کرده و بدن را در برابر ابتلای به بیماری‌های قلبی مقاوم می سازد.

وی افزود: این گیاه خوراکی از بیماری آب مروارید در چشم نیز جلوگیری می‌کند. بنابراین مصرف آن به افراد مسن توصیه می‌شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد